Estetické zákroky

Estetika ve Vašem oblíbeném salonu

Říkáte si, že estetické zákroky nejsou nic pro Vás? Zkuste nahlédnout pod pokličku naší první estetické soboty s paní doktorkou Slobodníkovou, která přijela ze Slovenska.

Celý den jsme si užili v duchu přátelské atmosféry, kdy vše bylo zaměřeno na krásu a sebevědomí žen. Možná se některým z Vás nelíbí ani drobné zásahy estetiky, ale já mám na věc jasný názor. Pokud ženě taková drobnost jako tyto kosmetické úpravy pomůžou cítit se lépe, vypadat přesně tak, jak si přejí tak ať do toho jdou. Vždyť přece o tom to je. Cítit se skvěle a mít se ráda.

Estetické zákroky a konzultace, na které se mimochodem můžete objednávat do salonu pravidelně, si teď postupně představíme a můžete si udělat obrázek sami. J

Všechny zákroky provádí Mudr. Barbora Slobodníková, která na Slovensku působí jako neurochirurg a věnuje se mimo jiné i estetickým úpravám. Společně jsme domluvily tuto spolupráci, kdy odborník dorazí přímo do mého salonu, kde se setká s Vámi a společně můžete prokonzultovat zákroky a postupy. Tímto ještě jednou děkuji za možnost nabídnout zákaznicím a okolí mého salonu tuto nadstandardní službu přímo v KosmetikaNimi.

Vyplnění rtů kyselinou hyaluronovou

Jednoznačně nejoblíbenější estetický úkon. Kyselina hyaluronová je našemu tělu přirozená, tvoří si ji samo, a proto se nejedná o žádný velký zásah do těla. Vyplnění rtů se provádí tak, že se vyplní kontury rtů a po té se mrkneme na tvar. Doplnění celých rtů pak konzultujeme v průběhu celé aplikace se zákaznicí tak, aby byla spokojená. Výběr kyseliny hyaluronové Vám vždy paní doktorka upřesní a vybere tak, aby pro tělo byla vhodná a taky aby byl její efekt co nejlepší, než tělo výplň vstřebá. Výdrž tohoto zákroku se liší individuálně podle toho, jak se tělo s výplní vypořádá, doba se tedy různí od 3 měsíců do půl roku. Po té se můžete rozhodnout, zda se Vám aplikace líbí a přijdete znovu na doplnění. Druhá aplikace už vydrží delší dobu.

Vyplnění nosoretních rýh kyselinou hyaluronovou

Další velmi oblíbený estetický zákrok je výplň nosoretních rýh. Kyselina hyaluronová pomůže pleti dodat extra výživu a vyplní vrásku, kde postupně vyživuje a zpevňuje pleť. Výdrž výplně je opět individuální a hodně záleží na tom, jak je vaše pleť vyživená, hydratovaná a opečovávána.

Vyživení pleti pomocí kyseliny hyaluronové

Komplexní aplikace do celého obličeje pomůže pleti omládnout. Vyživí, vypne, zpevní a vyplní vrásky.

Množství kyseliny hyaluronové a potřebné lokace určí paní doktorka po celkové konzultaci.

Kdy můžete přemýšlet nad tímto zákrokem? Pokud jsou vaše tváře povislé, líčka ztrácí pevnost a oční okolí ztrácí svou hydrataci.

 

Oční okolí a kruhy pod očima

Zázrak, který si oblíbily nejen ženy. Oční okolí se vypne pomocí zpevňujících collagenových nitek, které dopraví collagen do potřebných míst a následně se nitka vstřebá, zatím co collagen bude zpevňovat, vyživovat a vypínat. Společně s nikami se aplikuje i kyselina hyaluronová a společně dodají očnímu okolí koktejl aktivních látek na míru. Kůže v očním okolí se zpevní, vypne, vyživí a zmizí pytle a kruhy pod očima.

Zpevnění dekoltu nitkami

Collagenové zpevňující nitky jsou výbornou volbou pro ochablý dekolt. Chcete do šatníku zařadit opět velké výstřihy ale necítíte se už tak jako před lety? Tak zkuste tohle, nitky zpevní a vyživí dekolt a rozmetají drobné vrásky, čímž omladí vzhled dekoltu! A to prostě chceš! J

 

Výplň vrásek na čele, bradě, nosoretních rýh  a výplň vrásek očního okolí – botox

Tak tohle asi všichni dobře známe, nejdiskutovanější zákrok žen. Najde si své milovníky i zaryté odpůrce, ale jak jsme psala na začátku, nikdy nedejte na rady okolí. Vše je jen na Vás na tom, aby Vy jste se cítila dobře. To kdy začít s botoxem, jaké lokace zvolit a taky jaký interval je nutné prokonzultovat s lékařkou. No a od toho ji tady taky máme. Spousta z Vás v sobotu vyrazila vyloženě na botox a taky většina zjistila, že není vůbec potřeba a stačí bohatě jen kyselina hyaluronová. Tak proč nedojít a nezeptat se.

Liftingové nitky

Tyto nitky si nepleťte se zpevňujícími nitky, protože lifting už je vyšší dívčí. Je potřeba něco popovýtáhnout – obočí? Líčka? Na instagramu je video s ukázkou, jak takové vytažení probíhá. Hlavně se ničeho nelekejte, video vypadá drasticky, ale vše se děje pod lokálním umrtvením.

Každé liftingové nitre předchází důkladná konzultace představ zákaznice, takže na první návštěvě si proberete s paní doktorkou Vaše představy a očekávání, ujasníte si jak vše bude probíhat a na druhé návštěvě se teprve zákrok provádí.

Na sociálních sítích KosmetikaNimi se můžete mrknout na více fotek a videí z estetických sobot. Najdete tam taky aktuální informace ohledně nových termínů a konzultací. Prozatím jsme s paní doktorkou domluvené na pravidelné spolupráci. Neváhejte se na nás obrátit s dotazy a rezervacemi termínů.

2 Reviews

  1. Nikde jsem neviděla kde působíte.Mela bych zájem o nápravu povinných ústních koutku a vrásek nad hornimrtema mezi obočím.Jaka je cena?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *