Vytáhněte si obočí

Obočko, které potřebuje trošku popostrčit. 🙂
Dnes ráno na mě baflo několik fotek, u kterých si říkám, proboha proč holky. 🙈🙉🙊 Naštěstí to nebyl nikdo z mých zákaznic, ale přeci jen jsem cvakla velmi, velmi rychlý report.
To, že je obličej rámován obočím, které si udělá své už víme. Dokonce víte, že i já mám ráda jen řasenku a upravené obočko.
A teď, když nemám laminačku taky kreslím. A někdy to chce opravdu jen málo. 🙂

Takže pojďme na základy! 🙂

  1. ‼️ Obočí začíná souběžně s prostředkem nosní dírky. Dámy ani míň ani víc. Prosím. 😃
  2. ‼️ Konec obočí je pomyslná čára spojující srdíčko rtu přes nos a vnější koutek oka. 🙂
  3. ‼️ Stříška není podle nejmodernějšího typu střech, ale vždy podle Vašeho obličeje! Nedělejte si prosím na obličeji A. Podívejte se rovně před sebe, chytněte linku jako v předchozím bodě a veďte ji přímo přes panenku. TADY je Váš nejvyšší bod obočí.
  4. ‼️ Velmi opomíjený krok. Rovnoběžné obočí. TO je to, co Vám udělá ten krásný rám. Veďte obočí stejným směrem v přiměřené šířce tak, aby se potkal s nejvyšším bodem obočí. 🙂
Moje tipy:
  • 🙂 Používejte stín na obočí a dlouhý štětec jako mám na fotce. Tento štěteček má z druhé strany kartáček.
  • 🙂 Důležitá věc před kreslením je obočko řádně pročesat. Vyčešete si šupinky a nečistoty, usměrníte směr chloupků a taky Vás obočí lépe povede.
  • 🙂 Pročesávejte obočí v průběhu kreslení. Vyčesejte obočí nahoru, udělejte si spodní část. Sčesejte obočí dolů, udělejte stříšku a rovnoběžnou horní linku. Pročesejte nahoru a dokreslete zbytek.
  • 🙂 Zafixujte jak jste zvyklé – lak na vlasy, gel, barevný fixátor.
“Nečhť Vás síla provází a Vaše obočí jsou stejná. ” ❤ 😃

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *