For life & Madaga

Dlouho jsem přemýšlela, jaký článek bude vhodný na samotný úvod blogu. Po aktuálních „problémech“, kterým se věnuji v salonu, a po Vámi často kladených otázkách, jsem se rozhodla, že Vám na úvod představím to, co dělá salón špičkovým salónem a tím je právě kosmetika se kterou pracuji, For Lif & Madaga.

 

Co byste měli o této kosmetice vědět?

Jedná se o českou profesionální kosmetiku na francouzských základech, která na trhu působí již 25 let. Vývoj a výroba přípravků probíhá High technology III, která je obdobná jako u léčiv. Tato technologie zajišťuje hned několik přínosů pro naši pleť.

  • Rychlá vstřebatelnost přípravků.
  • Okamžitý transport účinných látek do pokožky.
  • Vyšší ochranu pleti před vnějšími vlivy.
  • Vyloučení tvorby kordonů a zamezení rozšiřování pórů.
  • Vyšší účinek hydratace, výživy a regenerace.
  • Zvýšení tolerance pro citlivé typy pletí.
  • Garance maximální bezpečnosti a šetrnosti přípravků.

Pokud máte chuť číst dozvědět se více informací, pokračujte ve čtení článku, kde se budu věnovat detailnějšímu popisku kosmetiky FOR LIFE & MADAGA.

 

Inovace a výroba

Kosmetika se vyrábí za přísných provozních podmínek pomocí nejmodernější technologie ve sterilním prostředí, bez přístupu atmosférického vzduchu. Od roku 2007 přichází se zcela novým konceptem „Natural Innovation“. Nejvýznamnější změnou je zásadní snížení či úplné vyloučení potenciálních alergenů (jako jsou konzervační látky a parfemace) a nahrazení původních syntetických olejů novými přírodními oleji. Zaměřili se také na zvýšení podílu stávajících a doplnění nových účinných látek v přípravcích.

Přípravky FLM se tedy právem řadí do kategorie selektivní dermokosmetiky.

 

Nezávadnost přípravků

Přípravky FLM jsou podrobovány mnoha náročným testům – mikrobiologickým kontrolám, chemicko-fyzikálním testům, testům dermální snášenlivosti a testům bezpečnosti pro zdraví člověka. V neposlední řadě, jsou všechny výrobky hodnoceny týmem nezávislých odborníků a jsou akreditovány pro všechny země Evropské unie.

Všechny přípravky jsou baleny převážně ve vakuových dávkovačích, které zajišťují malou spotřebu přípravku (a to beze zbytku) a ideální mikrobiální ochranu.

Přípravky FLM samozřejmě nejsou testovány na zvířatech J

 

Proč jsou přípravky vhodné i pro citlivou pleť?

Jednoznačně tím, že se For Life & Madaga (dále jen FLM) aktivně podílí na výzkumu v oblasti působení kosmetických přípravků na kůži. Patentovali emulzní systém pro podporu přirozené regenerace poškozené kůže. Je to zcela jednoduše tým odborníků, který nejen, že působí významně na poli kosmetologie a dermatologie, ale také publikují spoustu odborných článků. (na tyto články narazíte i dále na blogu, jelikož z nich budu často čerpat)

 

S jakými přípravky se setkáte

Jak v salónu, tak i v domácí péči se setkáte s několika řadami FLM. Na blogu Vám budu postupně představovat všechny řady FLM a rozdělím je zvlášť pro jednotlivé typy pletí.

 

Základní rozdělení je:

Řada PŘÍRODNÍ A BYLINNÁ – hlavními účinnými látkami jsou extrakty léčivých bylin nebo mořských řas doplněné o vitamíny, přírodní oleje, liposomy, ceramidy, a jiné, pro pokožku důležité prvky. Přípravky jsou určeny pro všechny věkové kategorie a dle typu pleti se liší použitím.

Řada Z MRTVÉHO MOŘE – hlavní účinnou složkou jsou selegované minerály Mrtvého moře získávané z minerálního bahna a soli. Jednotlivé výrobky jsou optimálně přizpůsobeny našim klimatickým podmínkám, jsou vhodné pro všechny věkové kategorie, zejména pak pro pleť se známkami dehydratace a předčasného stárnutí.

 

Setkáte se s tímto značením přípravků:

FOR LIFE & MADAGA – společná registrovaná obchodní značka

NATURAL INNOVATION – registrovaná známka inovace přírodního složení

2DERM – registrovaná známka pro dermato-kosmetické produkty

MY SECRET – registrovaná známka pro prémiové produkty

 

Jsem si vědoma toho, že tohle byl vcelku vyčerpávající úvod a pokud jste dočetli až sem, děkuji 🙂

Pokud budete mít jakýkoliv dotaz o kosmetice, se kterou pracuji, kdykoliv se na mě obraťte, buď osobně při konzultaci v salónu, nebo prostřednictvím e-mailu. Postupně tady na blogu společně projdeme různou péči v závislosti na typu pleti a představím Vám jednotlivé řady kosmetiky For Life & Madaga.

Můžete taky mrknout přímo na web www.forlifemadaga.cz

Zdroj informací: Materiály FOR LIFE & MADAGA

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *